Jäsenkirje 2/2005

Evankeliointi ja vankilalähetys ry			1.10.2005

Rauhantervehdys kaikille rakkaille vankilatyön ystäville!

Tänäänkin Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että Hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet Hänelle. ( 2 Aik. 16:9) Työ Herrassa ei ole turhaa, vaan kantaa iankaikkista satoa niin vankilatyötä tekevien kuin työtä tukevienkin ystävien kohdalla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tässä kuussa on Turussa hengellinen tilaisuus 22.10. klo 16.00 Turun Kristillisellä Raittiusseuralla Rauhankatu 12 B. Mukana ovat mm Lauri Lahtinen ja Terttu Tuominen Evankeliointi ja vankilalähetys ry:stä. Turussa pidetään myös 50. valtakunnalliset Vankilalähetyspäivät Betel-kirkossa 4. – 6.11.05.

Seuraavassa on puheenjohtajamme Jouko Jutilan ja hänen vaimonsa Anun kirjoitus, jonka myötä he toivottavat meille kaikille siunattua syksyä.

”Ajattelimme muutamalla sanalla kertoa päättyneestä tukityöstämme. Meillä on ollut ilo tutustua pieneen, 2-vuotiaaseen poikaan, jonka molemmat vanhemmat suorittavat tuomiotaan. Poika on ollut meillä noin kaksi kertaa kuukaudessa ja viimeksi yhtäjaksoisesti kaksi viikkoa elokuussa. Hänelle on haluttu tehdä ”toinen koti”. On hankittu leluja ja oma sänky (jossa Jouko tosin nukkui viimeiset kaksi viikkoa). Poika omaksui kotimme omaksi kodikseen ja tunsi turvallisuutta ja vaihtelua vankilan asumisoloihin verrattuna. Ja kyllä ilmapiirikin vaikuttaa. Tuollainen pieni lapsi tarvitsee paljon rakkautta ja tuttua ympäristöä. Anu kantoi suurimman vastuun.
Järjestimme Ojoisten työsiirtolassa makkaran paiston merkeissä hengellisen tilaisuuden, jossa poika tapasi biologisen isänsä. Oli kiva päästä todistamaan jälleennäkemistä, jossa isä ylpeänä esitteli poikaansa.
Nyt kun äidin vapaus koittaa, niin on tärkeätä muistaa heitä rukouksin. Sovimme yhteydenpidosta jatkossakin.
Vanajan vankilassa on myös muita äitejä lapsien kanssa, jotka tarvitsevat moniin asioihin neuvoja. Äideille lapsineen on marraskuussa varattu Loimalahden leirikeskuksessa toimintapäivä. Tämä on yhteistyötä diakoniakeskuksen kanssa.
Sellityöt Hämeenlinnassa on lopetettu Alfa-kurssien ajaksi, jotka kestävät 10 viikkoa. Nyt keskitytään hengellisiin tilaisuuksiin, jumalanpalveluksiin, kuoroiltoihin ja Alfa-kursseihin.”

Hämeenlinnan alueella työ jatkuu. Samoin sekä Turun alueella että pääkaupunkiseudulla tehdään monimuotoista vapaaehtoista hengellistä vankilatyötä. Kiitos Jumalalle kaikesta!

Viite lahjoitusten osalta on 5005 ja jäsenmaksujen 1504. Kiitos vankilatyön tukemisesta!


TILISIIRTO GIRERING
Saajan tilinumero Mottagarens 571052-235553kontonummer
Saaja Mottagare Evankeliointi ja vankilalähetys ry
Maksaja Betalare Allekirjoitus Underskrift
Tililtä n:oFrån konto nr
Viesti
Meddelande

 

 


_____________________________________________________
Viiteno
Ref.nr
_____________________________________________________Eräpäivä Euro
Förf.dag

 

 

Seuraavassa on Annikki Salon kirjoitus meille kaikille hengelliseksi ravinnoksi.

 

JUMALA TYYDYTTÄÄ JANOOVAISET HYVYYDELLÄÄN

”Sillä Hän ravitsee nääntyvän sielun ja täyttää nälkäisen sielun hyvyydellä” Ps.107:9

Jokaisen ihmisen iankaikkisuushenki janoaa Jumalaa. Sitä ei tyydytä mikään tässä maailmassa. Sen tähden ihmiset ovat levottomia, tyytymättömiä ja loputtoman elämännälkäisiä. Niinpä nautinnon ja turhuuden markkinat kasvavat yhä laajeten ja mitä kummallisempia viihdelajeja keksitään ja markkinoidaan menestyen. Ihmisillä on Jumalan rakkauden ja totuuden nälkä.
Jeesus on luvannut omilleen yltäkylläisen elämän. Saamme ammentaa Sanan rikkautta sisimpäämme ja kaikessa sydämen rakkaudella seurata Jeesusta. Näin voimme olla Jumalan hyvyyden kanavia kaipaaville sieluille. Vain Jeesuksen rakkaudessa ja totuudessa olemme aitoja ja uskottavia, näin elämämme hyvyyden viesti on itsetiedoton.

Olemme vastuussa elämästämme ja työstämme Jumalalle. Hän näkee vaikuttimemme ja haluaa, että ensirakkaus Häneen olisi sydämemme riemulaulu. Silloin etsimme iloiten kaikessa Jumalan tahtoa elämäämme. Sanaa lukien kätkemme sen sydämeemme, että se tulisi meissä elämäksi. Jeesusta seuraten näemme oikein ja kuulemme Hänen, Hyvän Paimenen, äänensä. Jumalanpelko on aran tunnon suoja ja lohdutus elämän tiellä – sydämen kiitoslaulu soi Jeesukselle.

Olemme vastuussa myös kuulijoillemme ja kaikille ihmisille, joiden parissa liikumme. Olemmeko Kristuksen tuoksu? Näkyykö meissä Jeesuksen rakkaus? Kuulijat vaistoavat sen ja ilmapiirin, joka meillä on keskenämme. Kun teemme työtä toinen toistamme kunnioittaen ja rakastaen, se antaa ilon meille ja kuulijoille. Jumalan on antanut jokaiselle oman armoituksensa ja siksi kilpailemme vain keskinäisessä kunnioituksessa. Kun kukin olemme Jumalan neuvottelussa, niin jokainen saa oman todistuksensa Häneltä tuoreena. Näin muodostuu sanomasta raikas, yhtenäinen ja eheä Jumalan hyvyyden ja rakkauden ilmaisu.
Jumalan rakkauden evankeliumi Jeesuksessa Kristuksessa on täysi vastaus jokaisen ihmisen sielunhuutoon. Jumalan siunatkoon meitä jokaista, että voimme palvella Herraa nöyryydessä ja rakkaudessa, sovintoveren puhtaudessa, sillä ”Kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä”.

 

Jumalan runsasta siunausta ja hyvää syksyn jatkoa jokaiselle

Evankeliointi ja vankilalähetys ry
psta

Soile Inkari
sihteeri

Kategoria(t): Jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s