Jäsenkirje 2/2006

Evankeliointi ja vankilalähetys ry		JÄSENKIRJE 2/2006


Syystervehdys teille, hyvät vankilatyön ystävät!

Yhdistyksen jäsenten tekemä vapaaehtoinen hengellinen työ on eri muodoissaan kantanut hyvää satoa Lounais-Suomen vankilassa, Hämeenlinnan ja Kylmäkosken vankiloissa, pääkaupunkiseudun vankiloissa sekä Pelson ja Sukevan vankiloissa. On ollut ilo havaita, miten useita vankeja on tämänkin vuoden kuluessa löytänyt elävän Jeesuksen oman elämänsä Vapahtajaksi. Monien kohdalla usko on vahvistunut ja elämään tullut uutta toivoa. Rukoukset ja kylvetty Sana kantavat iankaikkista hedelmää Jumalan valtakuntaan. Kiitos kaikille, jotka tavalla tai toisella ovat olleet mukana arvokkaassa työssä.

Muistattehan, että Juhani Rajala on tehnyt yhdistyksellemme kotisivut, joiden osoite on http://www.elisanet.fi/evankeliointi.vankilalahetys
Käykääpä katselemassa! Jos sinulla on ehdotuksia sivujen suhteen, niin Juhanille voi laittaa postia osoitteeseen juhani.rajala@mbnet.fi, niin hän täydentää sivuja tarvittaessa.

Yhdistyksen tilinumero on TSOP 571052-235553. Kertyneet varat käytetään kokonaisuudessaan vankien ja heidän perheenjäsentensä hyväksi tehtävään työhön. Olisi hyvä, jos voisitte käyttää viitenumeroita pankkisiirtoja tehdessänne. Jäsenmaksuille viitenumero on 1504 ja vastaavasti lahjoituksille 5005.

Runsasta Jumalan siunausta teille jokaiselle!


Evankeliointi ja vankilalähetys ry
psta

Soile Inkari
sihteeri

Kategoria(t): Jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s