Jäsenkirje 1/2007

Evankeliointi ja vankilalähetys ry		JÄSENKIRJE 1/2007

Tervehdys teille, hyvät vankilatyön ystävät!


Yhdistyksemme virallinen vuosikokous pidettiin Turussa 17.3.07 Vapaaseurakunnan tiloissa. Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneelle! Oli hyvä yhdessä rukoillen pohtia sekä mennyttä että tulevaa toimintaamme. Päätöstenteon yhteydessä myös keskustelimme erilaisista vaihtoehdoista.

Tärkeimpiä päätöksiä olivat toimintakertomuksen hyväksyminen viime vuodelta ja toimintasuunnitelman hyväksyminen vastaavasti tälle vuodelle. Tilivelvollisille myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Päätettiin, että vanha hallitus jatkaa lähes samalla kokoonpanolla. Puheenjohtajana jatkaa Jouko Jutila (puh.040-5287729), varapuheenjohtajana Aarni Koskikunnas (puh. 040-5291284), sihteerinä Soile Inkari (Puh. 040-7739132), jäseninä Pertti Hottinen (041-507 9034) ja Eila Turtiainen (041- 504 8837) sekä varajäseninä Matti Salo. Uudeksi varajäseneksi valittiin Jani Isomäki.

Jäsenmaksu päätettiin pitää edelleen samana eli 10 e/jäsen. Yhdistyksen tilinumero on TSOP 571052-235553. Olisi hyvä, jos voisitte käyttää viitenumeroita pankkisiirtoja tehdessänne. Jäsenmaksuille viitenumero on 1504 ja vastaavasti lahjoituksille 5005. Olemme kiitollisia jokaisesta jäsenestä ja heidän panoksestaan tukea vankilatyötä käytännön teoin ja rukouksin. Jokainen lahjoitus on myös arvokas, jotta vankilatyötä ylipäätään voidaan tehdä. Pienikin summa vie asioita eteenpäin.

Olisi tärkeätä, että ne jäsenet, jotka haluavat olla yhdistyksen jäseniä, hoitaisivat jäsenmaksunsa kuntoon. Voisitteko tarkastaa, että jäsenmaksu ei ole unohtunut, sillä poistamme rekisteristämme ne henkilöt, joiden jäsenmaksu on ollut hoitamatta useampana vuotena.

Juhani Rajala on tehnyt yhdistyksellemme kotisivut, joiden osoite on http://www.elisanet.fi/evankeliointi.vankilalahetys
Juhanille voi laittaa postia osoitteeseen juhani.rajala@mbnet.fi, niin hän täydentää sivuja tarvittaessa. Kysymyksiä tai ideoita ja myös muuta materiaalia voi lähettää yhdistyksen sihteerille osoitteeseensoile.inkari@mebb.net . Olemme iloisia aktiivisuudesta!

Jos sinulla on sähköpostiosoite, joka ei ole meidän tiedossamme, niin ilmoittaisitko sen sihteerille. Pyrimme lähettämään postimme sähköisesti, niin säästämme näin postituskustannuksissa.

Turun alueen vankilatyön ystäville ilmoitamme, että Turun Kristillisellä Raittiusseuralla Rauhankatu 12b yhdistyksemme järjestää hengellisiä tilaisuuksia yhdessä Raittiusseuran ja Nuorten Avun kanssa. Kokouksissa on aina vankilatyö esillä. Kokoukset alkavat klo 17. Seuraavat päivämäärät on sovittu: 28.4.07; 26.5.07; 29.9.07; 27.10.07 ja 24.11.07. Olet sydämellisesti tervetullut.

Yhteiskristillinen vankilalähetysseminaari teemana ”Minä en häpeä evankeliumia” järjestetään Vihdin Nummelassa 18. – 20.05.07 alkaen perjantaina klo 13 ja päättyen sunnuntaina klo 13. Tämä on Pelastusarmeijan järjestämä seminaari, jonka yhteisessä toimikunnassa on myös yhdistyksemme jäseniä mukana. Ilmoittautuminen seminaariin 5.5. mennessä Ilkka Nummelalle puh. 050 5335237 .

Sinua siunaten
Evankeliointi ja vankilalähetys ry
sihteeri
Soile Inkari

Kategoria(t): Jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s