Jäsenkirje 2/2007

Evankeliointi ja vankilalähetys ry		JÄSENKIRJE 2/2007

Tervehdys teille, hyvät vankilatyön ystävät!

Valtakunnalliset vankilalähetyspäivät pidettiin 2. – 4.11. Kiponniemen toimintakeskuksessa Vesangalla. Tilaisuus on vuosittainen tapahtuma, ja se kokoaa eri hengellisessä vankilatyössä toimivia vapaaehtoisia, vankilalähettejä, vankilapappeja, diakoneja ja vankeja yhteen. Päivien teemana tänä vuonna oli ”Levähtäkää vähän!”. Monipuolisen ohjelman lisäksi päivien antia oli toisten vankilatyötä tekevien kohtaaminen sekä ajatusten ja kokemusten vaihto heidän kanssaan. Joitakin yhdistyksen jäseniä oli mukana tämän vuoden vankilalähetyspäivillä ja toivottavasti ensi vuoden tilaisuuteen pääsisi vielä useampi mukaan.

Vapaaehtoinen hengellinen työ eri vankiloissa on pääsääntöisesti lähtenyt kesätauon jälkeen hyvin käyntiin. Turun alueella on ollut suurimmat muutokset, kun vanhasta Kakolasta koko vankila siirtyi uusiin vastavalmistuneisiin tiloihin Saramäkeen. Toimintojen käynnistyminen on vienyt aikaa; jumalanpalvelukset pidetään, mutta esimerkiksi raamattupiirit odottavat vielä vuoroaan. On rukouksen paikka, että hengellinen työ saisi ne mittasuhteet ja ajat, jotka Jumala on tarkoittanut.

Kaikkeen ajalliseen työhön tarvitaan varoja, näin myös vankilatyöhön. Yhdistyksen tilinumero on TSOP 571052-235553. Olisi hyvä, jos voisitte käyttää viitenumeroita pankkisiirtoja tehdessänne. Jäsenmaksuille viitenumero on 1504 ja vastaavasti lahjoituksille 5005.

Seuraavista vankilatyöhön liittyvistä yleisötilaisuuksista informoimme, että Turun Kristillisellä Raittiusseuralla (Rauhankatu 12b) yhdistyksemme järjestää hengellisen tilaisuuden yhdessä Raittiusseuran ja Nuorten Avun kanssa la 24.11.07. alkaen klo 17.

Järvenpään helluntaiseurakunnassa (Valtuustonkatu 5) on su 25.11.07 alkaen klo 11 vankilatyön päivä, jossa on mukana yhdistyksestä mm. Pertti Hottinen ja Antti Sainio.

Turun pelastusarmeijassa (Hämeenkatu 18) on la 12.01.08 klo 18 vankilatyön ilta, jossa on mukana yhdistyksemme jäseniä.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään Turussa la 9.2.08. Tästä lähetämme tarkempaa informaatiota ensi vuoden alussa.

Jos sinulla on sähköpostiosoite, joka ei ole meidän tiedossamme, niin ilmoittaisitko sen allekirjoittaneelle osoitteeseen soile.inkari@mebb.net. Pyrimme lähettämään postimme sähköisesti, niin säästämme näin kustannuksissa. Ystävät, jotka saatte tämän kirjeen sähköisesti, voisitteko kuitata, niin tiedän postiosoitteenne olevan vielä voimassa ja näin kirjeen tulleen perille.


Sinua siunaten
Evankeliointi ja vankilalähetys ry
sihteeri
Soile Inkari

Kategoria(t): Jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s