Jäsenkirje 1/2008

Jäsenkirje 1/2008


Evankeliointi ja vankilalähetys ry JÄSENKIRJE 1/2008


Tervehdys teille, hyvät vankilatyön ystävät!


Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 9.2.08 Turussa Kristillisellä Raittiusseuralla. Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille! Kiitos kuluneesta vuodesta myös jokaiselle yhdistyksen jäsenelle, joka on vienyt yhteistä työtä eteenpäin käytännön toimin, rukouksin tai taloudellisin avuin! Vankilatyö on monipuolista. Tästä on hyvä jatkaa yhteisellä työnäyllä. Ja viime kädessä Herra maksaa jokaiselle oman rikkautensa mukaisesti kaikesta vaivannäöstä.
Vuosikokous vahvisti jäsenmaksun suuruudeksi 10€/henkilö. Yhdistyksen tilinumero on TSOP 571052-235553. Jäsenmaksuille viitenumero on 1504 ja vastaavasti lahjoituksille 5005. Jokainen lahjoitus on arvokas, jotta vankilatyötä ylipäätään voidaan tehdä. Pienikin summa vie asioita eteenpäin.

Uudeksi hallitukseksi vuosikokous valitsi seuraavat henkilöt: puheenjohtajaksi Matti Salo (puh. 0500-128090), varapuheenjohtajaksi Pertti Hottinen (puh. 0400-631788), sihteeriksi Soile Inkari (puh. 040-7739132), rahastonhoitajaksi Jani Isomäki (puh. 050-5121996), jäseneksi Jouko Jutila (puh. 040-5115174) ja varajäseniksi Aarni Koskikunnas ja Jussi Kokkonen. Hallituksen jäseniin saa mielellään ottaa yhteyttä vankilatyöhön liittyvissä asioissa.

Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.elisanet.fi/evankeliointi.vankilalahetys

Hengellisiä vankilatyötä käsitteleviä kokouksia on keväällä seuraavasti:
Turun Kristillisellä raittiusseuralla Rauhankatu 12 b la 8.3. ja la 5.4. sekä la 3.5. klo 17.
Tuusulan helluntaiseurakunnassa su 9.3.
Korson helluntaiseurakunnassa su 23.3.
Yhteiskristillinen vankilalähetysseminaari Vihdin Nummelassa 16. – 18.5. alkaen perjantaina klo 13 ja päättyen sunnuntaina klo 13. Tämä on Pelastusarmeijan järjestämä seminaari, jonka yhteisessä toimikunnassa on myös yhdistyksemme jäseniä mukana.
Jos teillä on tiedossa muita vankilatyön tapahtumia, ottaisitteko yhteyttä sihteeriin, niin voimme informoida näistä tilaisuuksista edelleen jäsenillemme.

Teillä, joilla on sähköposti käytössä, olisitteko ystävällisiä ja ilmoittaisitte sähköpostiosoitteenne sihteerille (soile.inkari@mebb.net), niin voisimme toimittaa teille viestimme ja jäsenkirjeemme sähköisesti. Näin säästämme postituskuluissa. Jos perheessä on useampia yhdistyksen jäseniä, mutta käytössä on vain yksi sähköpostiosoite, voisitteko printata jäsenkirjeen toisillekin luettavaksi.

Herran Jeesuksen runsasta siunausta kaikille teille rakkaat ystävät!

Soile Inkari
sihteeri

Kategoria(t): Jäsenkirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s