Joulukirje 2010

Evankeliointi ja vankilalähetys ry
http://www.evankeliointijavankilalahetys.net/


JUMALALLA ON HYVÄ TAHTO IHMISIÄ KOHTAAN

”Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus Herra, Daavidin kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa.”
”Kunnia Jumalalle korkeuksissa ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto” Lk. 2:10-12, 14.

Joulun iki-ihana sanoma on ainoa todellinen uskon sisältö, sillä se perustuu Jumalan ja ihmisen vä-liseen aidon rakkauden suhteeseen. Jumala loi ihmiset rakkautensa kohteiksi ja Hän tahtoi ihmisten elävän rakkauden kuuliaisuudessa Häneen. Syntiinlankeemuksessa ihminen särki puoleltaan tämän rakkaussuhteen, sillä onhan rakkaus vapaaehtoisena myös riskialtis. Jumala ei rikkonut liittoaan, mutta Hän ajoi ihmiset pois Paratiisista, koska he nyt tottelivat syntiä. Kuitenkin Jumalan rakkauden suunnitelmat olivat edelleen ihmistä varten, vaikka syyllisenä ihminen pakeni pois.

Niinpä jokainen ihminen saa tulla sellaisenaan syntikuormineen Vapahtajan, Jeesuksen luo. Hä-nellä on tässä armonajassa avoin vastaanotto. Kun Jeesuksen veri puhdistaa ihmisen sydämen kai-kesta synnistä, ja hän saa uudestisyntyä Ylhäältä Jumalan lapseksi, siinä täyttyy koko ihmiselämän syvin tarkoitus. Jeesus asuu hänessä Pyhässä Hengessä. ”Minä tunnen Hänet, johon minä uskon!”Jumalan hyvä tahto on ihmisen parhaaksi sekä aikaa että iankaikkisuutta varten. Jumala on antanut Pyhän Sanansa meille matkaoppaaksi ja elämämme käyttöohjeeksi. Pyhä Henki opettaa meitä ja kaikessa kirkastaa meille Jeesuksen Sanassa. Hän vie meidät kaikkeen totuuteen ja totuus tekee meidät vapaiksi. Jumalan Sana puhdistaa mielemme, puheemme ja elämäntapamme.

Jumalan hyvä tahto on, että vaellamme kaikessa elämässämme ihmisinä ihmisten keskellä, mutta elämämme arvot ovat kaikessa totuutta noudattaen rakkaudessa. Olemme löytäneet elämän aarteen, Jeesuksen, ja Hänestä kerromme ilolla toisillekin. Jeesus tulee omansa noutamaan Taivaan Kotiin. Tässä ilon odotuksessa vietämme tätäkin joulua ja katsomme kaikkea Taivaan näkökulmasta käsin.

Annikki Salo

Tämän Annikki Salon kirjoituksen myötä toivotamme kaikille Evankeliointi ja vankilalähetyksen jäsenille joulurauhaa ja siunausta tulevalle vuodelle 2011.

Matti Salo, puh.joht.     Soile Inkari, siht.

Kategoria(t): Joulukirje. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s