”Vapaana vankilassa” kokous Naantalin Olojuhlilla

Heinäkuisen kauniissa säässä saimme viettää Naantalissa Taimon kentällä jo 15. kertaa Olojuhlia, hengellistä kesäjuhlaa 24. – 28.7 2013. Valkea telttatemppeli täyttyi kerta toisensa jälkeen uskovilla, jotka ruokittiin elävällä ja voimallisella Jumalan Sanalla ja hengellisillä lauluilla.

Lauantaina klo 17 – 18 oli vankilakokous, josta vastasivat vankilalähetit. Sen johti Seppo Peltomäki ja tilaisuus aloitettiin laululla ”Niin alhaalla ei kukaan kulje”. Todistuksensa antoivat Antti Sainio ja Annikki Salo. Pertti Hottinen saarnasi ja lopetti kokouksen rukouksella ja esirukoillen haluavien puolesta.

Antti Sainiolla on pitkä ja siunattu 50. vuoden taival hengellisen vankilatyön tekijänä. Hän on kokenut tuiskut ja tyvenet, mutta näky evankeliumin voimasta on pysynyt kirkkaana ja toimivana kaikissa vaiheissa. Hän on julistustyönsä ohessa ollut myös kirjeenvaihdossa pelastusta etsivien kanssa. Oli ilo kuulla hänen seesteisen valoisaa ja voimakasta todistustaan Jumalan teoista.

Annikki Salo kertoi Raamattupiiri- ja sielunhoitotyöstä naisten suljetulla osastolla. Jumalan Sanan ääressä tulee aina jollekin synnintunto ja hätä sielustaan. Yhdessä rukoiltu synnintunnustus ja syntien anteeksisaaminen on aina radikaali muutos sydämessä ja se näkyy sitten myös käyttäytymisessä. Sielunhoito on rukoillen nöyrää ja armahtavaa totuuteen viemistä Jeesuksen rakkaudessa.

Pertti Hottinen on reipas ja vauhdikas vankilaevankelista. Hän käy Helsingin ja sen lähialueiden vankiloissa Antti Sainion ja Ilmari Kauppisen kanssa. Pertti työtovereineen saa iloita Jumalan teoista monen miehen kohdalla: kun sydän puhdistuu, niin koko elämä muuttuu. Hän iloitsi myös Jumalan työstä perheensä kohdalla. Jumalan Sana on muuttumaton ja kestävä voima itse kullekin tämän pahankin ajan keskellä, sillä Jumalan Sana ei tyhjänä pala vaan tekee sen, mitä varten Se on lähetetty. Siksi saamme rohkeasti julistaa Jeesusta kaikkialla, missä kuljemme.

Annikki Salo

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s