Tänään on armon päivä

Elämme nyt vielä armonajassa, mutta sen kestoa emme tiedä. Siksi Jumalan Sana on tänäänkin ajankohtainen: ”Katso, nyt on otollinen aika, katso nyt on pelastuksen päivä” (2Kr.6:2). Jumala on valmistanut niin suuren pelastuksen Jeesuksessa jokaista ihmistä varten, että Hän ei tahdo yhdenkään hukkuvan (Joh.3:16). Jumala on antanut ihmiselle vapaan tahdon, saamme valita Jeesuksen ja todellisen elämän jo täällä ja se jatkuu ainaisesti ilon ja autuuden Taivaassa. Jumalan aikamäärä ihmiselle on ”nyt tänään”.

Sielunvihollinen kääntää ihmiselle aikamääräksi ”joskus tai vasta huomenna”. Niinpä ihminen ilman Jeesusta ajautuu synnin ja sielunvihollisen orjaksi. Hänellä ei ole voimaa tehdä hyvää, vaan hän toteuttaa sydämensä himoja ja haluja. Itsekkyys ja nautinnonhalu ei koskaan tyydytä ihmisen sisimmän puhtaan elämän kaipausta. Synti paaduttaa ja vie aina vain syvemmä, sillä synninhimo ei tyydy mistään. Niinpä nykyään synti vaatii yhä luonnottomampia ja ihmisiä tuhoavampia elämänmuotoja.

Saamme valita sydämen riemulla Jeesuksen sydämemme ja elämämme Herraksi. Rukous on sydämen puhetta Jumalalle eikä Hän vaadi hienoja rukouksia, saat puhua Hänelle sydämesi kaipuun ihan omin sanoin ja Hän kuulee ja auttaa. Jeesuksen veri puhdistaa sinut kaikesta synnistä (1.Joh. 1:7) ja näin saat päivittäin seurata Jeesusta Hänen valossaan (Joh.8:12). Saat lukea Raamattua ja Pyhä Henki avaa sitä sinulle (Joh.14:26,27). Kun Jeesus on elämäsi Herra, Hän on sinulle Tie, Totuus ja Elämä ihan Taivaaseen asti!

Annikki Salo

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s