JUMALAN RAKKAUS ON IHMISEN SYVIN KAIPUU

Englannissa eräässä tutkimuksessa kysyttiin ihmisiltä, mitkä kysymykset vaivasivat heitä eniten. Valtaosa ihmisistä rastitti kysymykset: ”Mikä on elämän tarkoitus? Miksi olen täällä ja mitä tämän jälkeen?” Nämä ovatkin ihmisyyden kipeimmät kysymykset, sillä ilman pelastusta Jeesuksessa ihminen on ”ilman Jumalaa ja ilman toivoa maailmassa”.

Jumala on Pyhä Rakkaus. Hän loi kaiken Sanallaan. ”Sitten Herra Jumala muovasi ihmisen maan tomusta ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen. Näin ihmisestä tuli elävä sielu” (1Moos.1:7). Ja edelleen kerrotaan:” Niin Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Jumalan kuvaksi Hän loi hänet, mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät” (1Ms.1:27). Jumala ei tee massatyötä, vaan jokainen ihminen on ainutlaatuisen arvokas, sillä jokainen ihminen on Jumalan luomistyön siunaus. Hänelle ei kukaan ole ”vahinko” eikä ”ei – toivottu.” Jokaisen ihmisen Jumala tahtoo viedä Taivaaseen – sinutkin.

Vaikka ihmisen syntiinlankeemus vahingoitti syvästi ihmistä, hänen elämäänsä ja ennen kaikkea erotti hänet yhteydestä Jumalaan, ei Jumala hylännyt ihmistä. Jumala antoi Poikansa Jeesuksen meille Vapahtajaksi ja Jeesus sovitti ristillä jokaisen ihmisen synnit. ”Sillä niin on Jumala rakastanut maailmaa, että Hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän” (Joh.3:16).

Tahdotko uskoa Jeesukseen? Rakkaus on vapaaehtoinen valinta. Jeesus antaa Sinulle synnit anteeksi ja saat Jumalalta uskon lahjan ja lapseuden. Elämäsi saa todellisen tarkoituksen ja sisällön: Saat rakastaa ja palvella Jeesusta ja niin rakastaa myös lähimmäisiäsi. Raamatusta löydät ihmeellisen Jumalan Sanan ohjeita, neuvoja ja lupauksia. Löydät uusia ystäviä uskovien joukossa, seurakunnassa. Emme me uskovatkaan täydellisiä ole, mutta tahdomme tehdä virheistämme parannusta, niin että anteeksi pyytäen ja antaen elämme keskinäisessä rakkaudessa.

Jeesusta seuraten pääsemme Taivaaseen, sillä vain Hän on Tie, Totuus ja Elämä ja Hän kutsuu sinua.

Annikki Salo

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s