Millaisena koet elämäsi?

Meillä kullakin on oma elämämme, jota emme kuitenkaan voi kokonaan hallita. Kukin haluaisi hyvän ja onnellisen elämän, mutta aina tulee tiellemme ikäviä asioita, pettymyksiä ja tappioitakin. Joiltakin saattavat hyvän elämän edellytykset puuttua jo varhaisessa vaiheessa.

Jokainen ihminen on Jumalan luomistyön siunaus ja siksi jokaisen ihmisen syvin ja kipein tarve on olla yhteydessä Luojaansa. Mutta monet epäonnistuvat ja pettyvät itseensä ja elämäänsä, koska eivät välitä Jumalasta. Niinpä elämä, vaikka ehkä osin onnistuneenakin, on kuin lastu laineilla, turvatonta ja tumman tuntematonta.

Jumala rakkaudessaan loi ihmiset omaan yhteyteensä Paratiisissa. Mutta Adam ja Eeva kuuntelivat ja tottelivat sielunvihollista, valehtelijaa ja siksi heidät ajettiin syntisinä pois Paratiisista.

Kuitenkin Pyhä Jumalamme antoi oman Poikansa kuolemaan meidän syntiemme vuoksi ja näin Hän valmisti meille ihmisille pääsyn luokseen. Jeesus nousi Voittajana kuolleista ylös ja Hän kukisti sielunvihollisen.

Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Hän on Tie Jumalan luo Taivaaseen. Haluatko elämääsi Jumalan tahdon ja Hänen suunnitelmansa? Tule Jeesuksen luo! Hän antaa sinulle synnit anteeksi ja puhdistaa sinut kaikesta vääryydestä. Jeesus on Totuus ja Hänen valkeudessaan koet aidon sisäisen vapauden. Hän antaa sinulle todellisen Elämän, jossa on todellinen aito sisältö jo täällä ajassa ja ihmeellisistä ihmeellisin Päämäärä, Jumalan Taivas!

Annikki Salo

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s