Vankilalähetin terveisiä pääkaupunkiseudulta

Olimme Antin ja Ilmarin kanssa sunnuntaijumalanpalveluksissa Riihimäellä ja Keravalla julistamassa vangeille vapautusta Jeesuksessa. Vartijalle tuli kyyneleet silmiin, oli kait niin koskettava kokous. Eräs uskova vanki sanoi tulevansa meidän seurakuntaan, kun vapautuu. Kysyin, koska kakku loppuu. Kaksi vuotta on kuulemma jäljellä tuomiota. Uskovainen vankilassa on vähän niinkuin vapaa, vaikka on vielä jäljellä noinkin paljon tuomiosta.

On se valtavaa armoa saada mennä vankilaan näin mahtavan sanoman kanssa. Kiitos Jumalalle. Heinäkuussa meillä on Riihimäki, Jokela ja Kerava. Kerava on kerran kuukaudessa, muut vähän harvemmin. Meidän tehtäväksi on annettu ylhäältä käsin evankeliumin vieminen kaikkialle, siis myös vankiloihin. Jeesus sanoo: Minä olin vankilassa ja te tulitte minun luokseni Matt. 25:36.

Antti Sainion 90-vuotispäiville  (8.7.2017) minulle annettiin tehtäväksi juontaa päivä. Anttia saamme siunata, sillä hän on tehnyt yli 50 vuotta vankilalähetystyötä. Syntymäpäivillä tapaa monia entisiä vankeja ja nykyisiä vankilalähettejä.

Minä Herra olen sinut vanhurskaudessa kutsunut, minä tartun sinun käteesi, varjelen sinut ja annan sinut liitoksi kansalle, valkeudeksi pakanoille, avaamaan sokeiden silmät, päästämään vangit tyrmästä, pimeydessä istuvat vankilasta. Jes 42:6-7.

Paljon olet nähnyt, mutta et ole ottanut varteen;korvat avattiin, mutta kukaan ei kuule. Herra on nähnyt hyväksi vanhurskautensa tähden tehdä lain suureksi ja ihanaksi.

Mutta tämä on ryöstetty ja rosvottu kansa. Kaikki on suljettu vankikuoppiin ja vankiloiden uumeniin. He ovat joutuneet saaliiksi eikä ole kuka pelastaisi. Jes 42:20-22.

Kaikille veljille ja sisarille oikein siunattua kesää ja muistetaan vankeja ja toinen toistamme.

Pertti Hottinen

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s