Joulutervehdys

NÄEMMEKÖ SUUREN VALKEUDEN?

Elämme nyt talven aikaa, pimeitä iltoja, öitä ja aamuja. Lamput valaisevat sekä sisällä että ulkona, mutta vain oman kehänsä verran. Jouluvalotkin ovat herkän kauniita. Mutta ilman Jumalan rakkautta Jeesuksessa Kristuksessa ”pimeys peittää maan ja synkeys kansat”. (Jes.60:a) Mutta Raamatun ihana lupaus on: ”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus.” (Jes.9:1) Jumalan Sana on kokonaan totuus ja Sanan lupaukset ovat todet ja kestävät. Jeesus sanoo: ”Minä olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään, joka Minuun uskoo, jäisi pimeyteen. ”(Joh.12:46) Ja edelleen: ”Joka Minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus.” (Joh.8:12) Kun Jeesus on sydämemme ja elämämme Vapahtaja ja Herra, niin Hän on sydämemme valkeus. Tämä on elämämme ihanin ja tärkein asia!

Kun tulemme syntimme tunnustaen Jeesuksen luo, niin Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä (1.Joh.1:9). Ja niin Taivaallinen Isämme antaa meille lahjanaan uskon sydämeemme (Ef.2:8). Tästä alkaa uskonelämämme Jeesusta seuraten. Monet arkailevat tunnustaa uskoaan Jeesukseen. Mutta ei tarvitse pelätä kertoa uskostaan, sillä ”sydämen kyllyydestä suu puhuu” (Matt.12:34a). ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on Hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. ”(Room.10:9,10) Ja Jumala lupaa Sanassaan: ”Ei yksikään, joka Häneen uskoo, joudu häpeään.”(Room.10:11) Ja vielä Jeesus lupaa: ”Joka uskoo Minuun, niin kuin Raamattu sanoo; hänen sisimmästään on juokseva elävän veden virrat.” (Joh.7:38) Haluathan olla puhdas lähdeihminen!

On kunnia-asia palvella Jeesusta, joka jätti Taivaan ja syntyi tänne maailmaan pienenä vauvana Maria – äidistä. Hän tuli sovittamaan koko maailman ihmisten synnit! Jeesus lupaa Sanassaan: ”Jos joku minua palvelee, seuratkoon hän Minua; ja missä Minä olen, siellä on myös palvelijani oleva. Jos joku Minua palvelee, niin Isä on kunnioittava häntä.” (Joh.12:26) Tuo jälkimmäinen lause hämmästytti minut nuorena niin, että melkein huimasi: ”Isä kunnioittaa”, sillä olinhan koulussa joidenkin mielestä uskovaisena ”vähän outo” – mutta sellaisenakin onnellinen. Sana on kantanut kautta elämän, on aivan ihana palvella Jeesusta. ”Jos joku rakastaa Minua, niin hän pitää Minun Sanani, ja Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. ” (Joh.14:23) Sinäkin voit saada uskon kautta Jumalan ja Jeesuksen asumaan sydämeesi! Koko elämän siunaus on: ”Siinä Minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette Minun opetuslapsikseni.” (Joh.15:8)

Mikä turva meillä onkaan Jeesuksessa. Hän sanoo: ”Minun lampaani kuulevat Minun ääntäni, ja Minä tunnen ne, ja ne seuraavat Minua. Ja Minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä Minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä Minun Isäni kädestä. Minä ja Isä olemme yhtä.” (Joh.10:27 – 30)

Nyt juhlimme Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa kiitollisina Jumalalle Hänen suuresta pelastuksen lahjastaan!

Tämän Annikki Salon kirjoituksen myötä toivotamme kaikille Evankeliointi ja vankilalähetyksen jäsenille joulurauhaa ja siunausta tulevalle vuodelle 2019.

Evankeliointi ja vankilalähetyksen puolesta
Soile Inkari, puh.joht. Katriina Kerttula-Hiippavuori, siht.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s