Jäsenkirje kevät 2020

Evankeliointi ja vankilalähetys ry

Jeesuksen Kristuksen valo loistakoon yhä kirkkaammin

Elämme nyt maailmanlaajuisesti poikkeuksellista aikaa, mutta meille Jeesuksen
opetuslapsille nämä ajat eivät saisi tulla yllätyksenä. Herramme toinen tulemus on
lähempänä kuin koskaan! Opetuslapset halusivat tietää Herramme toisen tulemuksen merkkejä. Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki: ”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ’Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu. Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” Matt. 24:3-14
Meille kristityille ei ole luvattu helppoa tietä, mutta Jeesus on luvannut olla meidän
kanssamme aina maailman loppuun asti. Hän on luvannut elämän kruunun niille, jotka
uskollisena Hänelle pysyvät loppuun asti! Ystävät, on aika nostaa katseemme uskon
alkajaan ja sen täyttäjään, Herraamme Jeesukseen Kristukseen! On aika valvoa ja
teroittaa Hengen miekkamme! On aika kaunistautua ylkää vastaanottamaan! Mutta ennen kaikkea, on aika rohkeasti kertoa ainoasta Turvasta ja Pelastajasta tämän pimenevän maailman keskellä! Jumala pehmentää sydämen maaperiä, ja ihmiset ottavat sanomaa Jeesuksesta vastaan avoimesti! On yksi, joka vie meidät kerran iankaikkiseen elämään, jossa Jumala on luvannut pyyhkiä pois kaikki meidän kyyneleemme ja luoda kaiken uudeksi, halleluja! Koska emme voi poistaa pimeyttä, niin voimme tässä ajassa entistä kirkkaammin loistaa ja kertoa evankeliumin muuttavasta voimasta ja Hänestä, joka 2000-vuotta sitten jo maksoi syntivelkamme! Ja tämän kaiken Jeesus teki sen vuoksi, että Hän rakastaa Sinua ja olet Jumalalle mittaamattoman arvokas!
Maaliskuussa kokoonnuimme yhdistyksen vuosikokouksen merkeissä Naantalissa
Karvetin nuorisotiloissa. Uuteen hallitukseen valittiin Soile Inkari, Jouko Jutila, Juhani Rajala, Katriina Kerttula-Hiippavuori ja Markku Rekola sekä varalle Pertti Hottinen ja
Jorma Haarala. Jäsenmaksu päätettiin pitää 20 eurossa / vuosi. Yhdistyksen varat käytetään monipuolisesti vankien hyväksi, ja jäsenmaksut muodostavatkin tärkeimmän yhdistyksen tulonlähteen.

Rukoukset, jäsenmaksut ja lahjoitukset mahdollistavat sen, että voimme yhdessä jatkaa
evankeliumin viemistä vankilan muurien sisälle. Yhdistys tukee myös muilla tavoin vankien hengellistä kasvua. Jokaisen tuki on tärkeää tämän tehtävän toteuttamiseksi.
Jäsenmaksut ja lahjoitukset voi käydä maksamassa Evankeliointi ja vankilalähetyksen tilille: FI44 5710 5220 0355 53. Jäsenmaksu on 20 euroa. Viitenumero jäsenmaksuille on 1504 ja vastaavasti lahjoituksille 5005.
Jumalan siunausta sinulle toivottaen ja kaunista alkavaa kevättä,
Katriina Kerttula-Hiippavuori, sihteeri

Kaiken minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa. Fil. 4:13
Näin toivottaen aloitan kirjoitukseni, tänä vaikeana aikana, jolloin olemme, monet meistä, karanteenissa koronaviruksen takia. En sano tätä valittaen, vaan haluan meidän kaikkien muistavan, kuka meidän vahvistajamme on. Jeesus on kuollut meidän puolestamme ja onpa ylösnoussutkin. Hän on meidän turvamme ja linnamme kaikkina aikoina. Me saatamme joutua kokemaan hyvinkin vaikeita kausia
elämässämme, mutta emme ole yksin, vaan Jeesus on meidän Auttajamme kaikissa
elämämme vaiheissa. Mitä joudummekin kokemaan, niin emme ole vastuussa siitä, mitä
meille tapahtuu, mutta olemme vastuussa siitä, miten me siihen reagoimme. Aloitammeko vihan pidon vai annammeko anteeksi ja rukoilemmeko vainoojiemme puolesta. Sitä ei kukaan voi tehdä omassa voimassa, vaan Hänessä, joka meitä vahvistaa. Minäkin olen kuullut vanhemmiltani ja monelta muulta, etten osaa mitään, enkä tule osaamaankaan. Nämä sanat olemme imeneet itseemme, ja monesti ne ovat vaikuttaneet negatiivisesti meidän elämäämme. Jeesuksen nimi tarkoittaa pelastaa, parantaa ja vielä Hän eheyttää meidät. Minullakin meni monta vuotta uskoessani nämä saatanan syöttämät valheet, ennen kuin ymmärsin, että Jeesus rakastaa minua! Onko se mahdollista? Sitten aloin toimia! Aamulla katsoin itseäni peilistä ja sanoin: ”Jorma, Jeesus rakastaa sinua.” Meni varmaan kuukausi, ennen kuin voin uskoa Jumalan totuuden, niin kuin Raamatussa sanotaan, mutta vähin erin Raamatun Sana alkoi tehdä positiivisia asioita elämässäni ja aloin löytää ja uskoa, mitä Raamattu sanoo. Vastustakaan perkelettä niin se pakenee. Kun alat löytää ja uskoa Sanaa, niin Hän tekee sinut terveeksi ja antaa sinulle terveen itsetunnon ja löydät aidon identiteettisi, joksi Luoja sinut loi. Näin nämäkin sanat saavat uuden ulottuvuuden. ”Kaiken minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa.”
Jumalan runsasta siunausta teille kaikille ja aurinkoista kevättä!
Jorma Haarala
Raamattukoululaisen keväinen tervehdys
Hei! Olen Mika ja olen käynyt teidän avustuksellanne Iso-Kirja Raamattuopistoa. Ilman
teidän taloudellista tukeanne en olisi tähän kyennyt. Olen 39 v ja olen vankina Vilppulan
avovankilassa. Olen saanut paljon elämääni uutta sisältöä koulusta ja myös hengelliseen
elämääni uutta sisältöä. Olen oppinut erittäin paljon uutta Raamatusta ja teologiasta
yleensä. Myös olen saanut käytännön opastusta seurakuntatilaisuuksien juonnosta sun
muusta, mitä yleiseen seurakuntakäytäntöön kuuluu, kun pidetään tilaisuuksia.
Mielenkiintoista on ollut olla näissä mukana ja järjestämässä näitä. Koska sisälläni on
kutsu Jumalan valtakunnan työhön, niin näen ja tunnen Jumalan siunauksen tässä
koulussa elämääni. Tahdon teitä kaikkia kiittää tästä mahdollisuudesta, jonka olette
avanneet elämääni. Arvostan sitä todella paljon ja muistan teitä kaikkia rukouksin.
Teitä siunaten, Mika Jauhiainen
Puheenjohtajan terveiset
Haluan tähän jäsenkirjeen loppuun tuoda muutaman jakeen Raamatusta, jotka rohkaisevat ja lohduttavat. Monella on tänä aikana univaikeuksia. Jumalan Sana on myös lääke meidän elämäämme, ja toivon, että tämä taivaallinen lääke auttaisi sinua, joka sitä tarvitset.
Ps.3:6 Minä käyn levolle ja nukun; minä herään, sillä Herra minua tukee.
Ps. 4:9 Rauhassa minä käyn levolle ja nukun, sillä Sinä, Herra, yksin annat minun
turvassa asua.
Snl.3:24 Kun menet maata, et pelkää mitään, ja maata mentyäsi on unesi makea.
Jeesuksen hyvyyttä sinulle.
Siunaten, Soile Inkari, puheenjohtaja

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s