Joulukirje 2020

Evankeliointi ja vankilalähetys ry

TEILLE ON SYNTYNYT VAPAHTAJA, JOKA ON KRISTUS HERRA


Jumalan armo on mittaamaton ihanuus. Joulun ihme Jeesuksessa on aina uusi ja täydellinen ja ylivertainen elämänmuutos jokaiselle, joka sitä janoaa. Jokainen ihminen on Jumalan luomistyön ihme, ja niinpä jokaisella ihmisellä on sisimmässään syvin jano saada synnit anteeksi ja iankaikkinen elämä, myönsipä hän sitä tai ei. Ja niinpä olemme Jumalalle vastuulliset elämästämme. Sielunvihollinen, kaiken valheen isä, tekee kaikkensa, etteivät ihmiset etsiisi Jumalan armoa, mutta Jeesus on ”rikki polkenut käärmeen pään”, voittanut sielunvihollisen vallan ja Hän ottaa vastaan jokaisen Häntä kaipaavan ihmisen.


Raamattu kertoo, että ensimmäisenä jouluyönä Herran enkeli ilmestyi yöllä laumaansa vartioiville paimenille ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään. Paimenet pelästyivät, mutta enkeli kuulutti heille: ”Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille hyvän sanoman suuresta ilosta, joka on tuleva kaikelle kansalle. Teille on tänään Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus Herra. Ja tämä on teille merkkinä, te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä.” Yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: ”Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja
maan päällä rauha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto!”.


Pelko tuntematonta kohtaan voi vallata meidät. Mutta sanoma onkin ihana! Meille on syntynyt Vapahtaja! Jokainen meistä kaipaa Vapahtajaa elämäänsä, sillä ”Hän on vapahtava kansansa. heidän synneistään.” (Matt. 1:21) ja ”täydellinen Rakkaus karkottaa pelon” (1. Joh. 4:18). Tämä lupaus kuuluu jokaiselle todelliselle rukoilijalle.
Jeesus on myös Kristus Herra! Hän on Jumalan Poika, voideltu Kristus. ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että Hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.” (1. Joh. 3:8) Hänellä on kaikki valta Taivaassa ja maan päällä! (Matt. 28:18). Jeesuksen armo ja totuus vallatkoon Sinunkin sydämesi valollaan ja kirkkaudellaan!

Tämän Annikki Salon kirjoituksen myötä toivotamme kaikille Evankeliointi ja vankilalähetyksen jäsenille joulurauhaa ja siunausta tulevalle vuodelle 2021.

Evankeliointi ja vankilalähetyksen puolesta

Soile Inkari, puh.joht. Katriina Kerttula-Hiippavuori, siht.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s